2016-05-10 2632 views
同家人去咗太子嘅TC2食晚餐,我哋叫咗幾份套餐再加小食,不過因為意粉類感覺麻麻,就唔特別講喇。煙三文魚沙律,啲菜都幾新鮮。鮮果沙律,呢份就跟套餐嘅,不過都唔細份,同埋冇話出晒水咁,唔似係整定放入雪櫃嗰種。小食拼盤,有墨西哥辣汁粟米片、餃子雞翼、台灣腸同炸薯角,成碟都係香口炸嘢,都幾邪惡。三色焗薯皮,即係分別釀咗洋蔥火腿、蛋沙律同吞拿魚嘅焗薯皮,同之前啲小食比明顯唔係太出眾,不過入面啲餡都幾多,睇得出唔hea。木糠布甸,其實仲叫咗其他甜品,不過呢款係最眼前一亮,木糠餅碎同煉奶忌廉嘅比例適中,又唔會甜到漏。
煙三文魚沙律,啲菜都幾新鮮。
Other Info. : 以一間俾人上去飲嘢傾偈嘅cafe嚟講,嘢食都幾有心思唔敷衍,唯一唔好係當日可能人手唔夠,上菜上得非常慢,每碟食物都要等好耐先有得食。
$200 (Dinner)