2014-04-03
工作晚了,唯有食TEA!! DAS GUTE的TEA主食份量OK,有一杯飲品(普通料),係無湯、沙律同包...可加$10 加以上食品或是日甜品。首先我叫了明太子帶子白汁意粉:一入口,好香,紫菜係非常好的配料,配合得不錯。材料當然都係冰鮮,都唔會預幾多LA,但OK。所以呢個意粉我個人幾鐘意,個白汁合我口味。我叫左杯凍檸茶,一上黎厶為自己叫大無冰,都算。但杯野小左兩節食節嘅份量。最重要係,我見到佢之後比其他客個杯係正常份量,呢個係餐廳大忌,份量唔穩定。朋友叫嘅係牛油果卡邦拿意粉,我個人覺得幾清新,但牛油果個陣青味如果頂唔順就係難吃,呢𦧇青味好勁,甶而汁同煙肉味無咩。橙汁,朋友話好酸。個是日甜品朱古力,無咩特別,我寧願佢唔好SERVE呢樣野,件野好似隔夜咁。上次食印象幾好,今次有D DISAPPOINTED!
可加$10 加以上食品或是日甜品。
上次食印象幾好,今次有D DISAPPOINTED!