2018-08-17 1083 views
去superpark玩前同一大班朋友食下午茶,隨便就揀左呢間係奧海城3期嘅餐廳,見tea set 好多選擇,價錢相宜,環境開揚,野食重幾靚幾Instagramable tim :)佢啲擺設餐具傢俬都好配合返佢成間餐廳個主題,有一種好舒服嘅感覺,坐喺度傾計真係唔捨得走。朋友叫嘅吉列豬漢堡,塊扒外脆內軟,只係略嫌醬汁較少。豬排焗飯,多汁好味!芝士滿滿、邪惡滿分!本來以為下午茶份量應該唔多,點知超級大一份,肚餓嘅朋友仔叫呢個就啱晒啦。我唔算肚餓,所以就叫左呢個雞翼薯條餐望落好似有啲overcooked, 其實係因為啲香草所以顏色比較深色。雖然略為光左少少,但可以接受。薯條都係熱嘅,外脆內軟,係一般m記果種幼薯條最後壓軸出場嘅就係甜品soufflé pancake我覺得係水準之上,個pancake 係可以動L 嘅好鬆軟入口即化,而且好香蛋味!大家可以一試!唯一唔好處係等得較耐,20-30分鐘左右唔怕等都可以試吓呢一個㗎!

朋友叫嘅吉列豬漢堡,塊扒外脆內軟,只係略嫌醬汁較少。

豬排焗飯,多汁好味!芝士滿滿、邪惡滿分!

我唔算肚餓,所以就叫左呢個雞翼薯條餐

最後壓軸出場嘅就係甜品soufflé pancake
我覺得係水準之上,個pancake 係可以動L 嘅
好鬆軟入口即化,而且好香蛋味!
大家可以一試!
唯一唔好處係等得較耐,20-30分鐘左右
唔怕等都可以試吓呢一個㗎!