2005-10-26 3 views
(23/10/05)哩間野一開時,雜誌已成日介紹佢D甜品、朱古力。適逢上等朋友要搵tea食,哩度o岩晒,環境夠真係好好。可惜我地在花園那邊入,完全沒人招呼,感覺好高鬥,建議大家在商場邊門入好d。buffet有凍蕃茄意粉、切到好似鴨胸片的牛肉、香腸酥卷、炒西蘭花、*焗茄子*白肉腸沙律、*薯塊沙律、窩夫、*pizza(好軟熟)、釀脆肉瓜。咸食大致上係咁多,嫌食物真係唔夠熱。甜品有*花生醬慕思蛋糕、綠茶慕思蛋糕、brownie(太甜)、*薄片提子蛋糕、*tiramisu、*麵包布甸、好靚的生果jelly、朱古力慕思杯。好似仲有,但唔記得喇。*的是特別好味,其餘的食物都ok。服務是男侍應好Do羅。我諗去食order野或飲野都幾好,因為真係即整o麻,而家咁樣,就算是剛拿出來的食物,都係唔夠熱呀。
*的是特別好味,其餘的食物都ok。服務是男侍應好Do羅。