2019-06-26 198 views
今日去咗喺APM嘅春水堂 台灣春水堂就試得多香港就真係未試過 Tea Time去人唔多 唔使等位直接入得座位都好舒服 😌 餐牌亦都好多嘢食 有基本嘅飲品 茶 小食 飯 面同埋香港限定嘅食物 不過飯就要到晚市先有得食 今次叫咗個 麻辣牛肉麵同埋珍珠鐵觀音奶茶 麻辣牛肉麵一半肉一半筋 唔算太辣 不過份量唔算太多 男仔食可能唔係好夠 女仔食就一定冇問題 珍珠鐵觀音奶茶冇令我失望 依舊都有台灣嘅春水堂水準茶味好濃 同街邊沖既珍珠奶茶差好遠下次要同朋友去試埋香港限定嘅甜品 臨走嘅時候接近六點開始多人 門口亦都開始排隊 所以極度推介大家下午茶去食因為唔使等

麻辣牛肉麵
麻辣牛肉麵