2018-06-04 444 views
最近天氣咁熱,日日食完飲都想買杯凍野飲下。中環來來去去都係個幾間台式飲品店,今日終於俾我發現擺花街開咗間新嘅台式飲品店!就係東喜茶!成日都聽到人地講話佢地嘅芝士飲品都好出色,終於都有機會一試。一係唔飲,一飲就當然叫最邪惡嘅Oreo芝士可可。因為我個人本身比較怕甜,所以店員建議我可以點‘’無糖‘’,因為佢地本身自己煲嘅可可都已經有D甜味。呢杯Oreo芝士可可嘅芝士好creamy, 加上Oreo碎同埋濃郁嘅可可味,成杯野嘅味道同口感配合得剛剛好!非常好飲!可能因為揀咗‘’無糖‘’,飲完又唔會太漏!如果鐘意飲朱古力嘅話,呢杯係十分推介!雖然佢啲茶價錢可能俾天仁或者其他台式飲品店貴少少,不過我覺得物有所值!會再幫襯!

Oreo芝士可可
2018-06-01
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
Oreo芝士可可