2016-11-16 168 views
菠蘿炒飯,88蚊,叫得冇錯,個飯炒到金黃色,加左蛋花,菠蘿,青豆,紅蘿白粒,聞到好香,食甜甜甜香香,側邊啲花生咬落好脆口,配埋肉鬆食,感覺不錯👍👍青口好正,個湯汁辣辣地,甜甜地,又酸酸地,真係百感交集,再加埋青口肉質非常之嫩滑又無沙,真係人生之中最好食青口😋😊凍檸茶,平時去茶餐廳經常飲啦,冇乜特別,但今次叫咗個青檸紅茶,非常之好飲,青檸配搭紅茶,比一般嘅檸檬更加正,非常之特別,結果我飲完一杯再一杯🍹🍹🍹串燒有三種,有豬肉啦,雞肉同埋牛肉🐷🐮🐔,佢個沙嗲醬非常之香甜,豬肉帶焦香,食落好香口,真係引人垂涎欲滴😋😋炸野用吸油紙墊住,好細心,隔左啲油,食得都健康d
😋😋
炸野用吸油紙墊住,好細心,隔左啲油,食得都健康d