2018-05-21 723 views
呢間greyhound 位於新城市廣場入面最底果層,如果大家有download 新城市個APP 就可以拎飛..到咁上下時間行過去就得架啦~非常方便~唔駛淨系系餐廳外面等。Greyhound 系一間Thai fusion restaurant,例如呢個冬陰公湯就加左意大利雲吞,食落好match ,個湯又保留住傳統泰國風味。另外我地仲叫左個鴨腿湯河,鴨腿寫得好淋~好入味~河粉口感岩岩好,個湯清清地都幾好食。仲有呢個燒雞串~甜甜地幾好食。但佢個蔬果串如果可以grill 一grill 就好d。個麵包點個咖喱汁~吸哂d汁好好食😋🍞。今餐飯最最推介就系呢個豬頸肉配糯米飯。賣相吸引就唔在講,佢個豬頸肉真系整得好好味架~一定要連埋個糯米飯一齊食!超級match!! 最後仲有個燒魷魚,配佢個特製汁再加d青檸汁,又系好正!真心推介大家去試下呢間Thai fusion 菜

最後仲有個燒魷魚,配佢個特製汁再加d青檸汁,又系好正

真心推介大家去試下呢間Thai fusion 菜