2010-10-09 74 views
同朋友到此聚舊, 6個人叫左....1) 冬陰公雞湯, 少辣, 多料, 酸酸地, 辣辣地, 本人唔太食辣都接受到, 但本人唔好冬陰公所以絛咩好感。但鍾意飲既朋友就話讚好。2) 炒金邊粉, 炒得好靚, 仲有幾隻大蝦, 不過細碟左d 。3) 蝦醬炒飯, 好香, 炒得唔油, 飯上仲有一大堆似肉鬆既野, 原來係...蛋黎嫁!4) 柚子沙律, 本人至愛, 好開胃, 呢到配埋蘋果絲, 讚好。5) 醃豬頸肉, 配生菜, 唔知點解d 豬頸肉酸酸的, 呢個ma ma。6) 炸蝦餅/魚餅, 炸得好香口, 蝦餅比較好食。7) 海南雞飯, 油飯好香, 雞好滑。8) 一人一杯青檸冰, 佢地係將d 青檸柞左汁再配疏打, 好味。服務都幾好! 不過地方迫d 囉! 好彩下午無人等位, 我地坐左2粒鍾都唔趕我地走。^^*d 野食又黎得快。埋單一人$60, 都抵食啦!
同朋友到此聚舊, 6個人叫左....
6) 炸蝦餅/魚餅, 炸得好香口, 蝦餅比較好食。
7) 海南雞飯, 油飯好香, 雞好滑。
d 野食又黎得快。
埋單一人$60, 都抵食啦!
2010-10-09
$60 (Lunch)
  • 柚子沙律