2020-08-20 104 views
呢排因為疫情關係,所以晚市都禁左堂食好段時間,基本上都會留係屋企食飯。今晚難得同男朋友出去,決定買啲外賣返去食,呢間之前一直都想試,因為男朋友好中意食burger,一search發現中環開左新店,就去試試😋男朋友叫左個Honbo 1.5,有3 x 2oz既牛肉漢堡扒,佢個漢堡扒係由牛肉碎整出黎,所以食落好鬆軟,仲好重牛味,唔會煎得過熟,配埋double cheese溶哂落件漢堡扒,一咬落口超juicy,仲有啲酸青瓜同洋蔥,同埋佢地自己調製既醬汁,男朋友表示好想下次再encore🤩我自己就叫左The Gold Standard,因為我第一眼睇到double 4oz既牛肉漢堡扒同埋有煙肉,塊牛肉漢堡扒超厚身,咬落勁juicy,配埋煎到少少脆邊既煙肉,好邪惡既double cheese,仲有生菜同醬汁,個口感一流👍🏻我地另外叫左兩個小食,cheese fries同埋sweet potato fries,不過因為買完外賣,我地拎到返屋企都要少少時間,所以返到去食個時凍左少少。

2020-08-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner