2018-06-28 1573 views
「咬一大口」係我直接譯The Big Bite😂 唔好以為佢得個名呀,唔係浪得虛名㗎! 佢哋嘅漢堡飽真係要張大個口去食!!今次我同個朋友一齊去食,我地係慕名而來食佢嘅Buffalo Wings•水牛城辣雞翼🌶️但我地食咗Honey Garlic•蒜蓉蜜糖雞翼😂下次再去試🤝Veggie Burger 🍔 素菜漢堡話明素菜,佢梗係冇肉啦。咁佢入面有乜東東呢? 最多嘅係磨菇,另外有烤黃椒,生蕃茄,生菜,生洋蔥,烤茄子,烤翠玉瓜,仲有兩塊鬆軟漢堡飽 ; 醬汁有磨菇汁,牛油,小小辣汁同小小沙律醬。見到個漢堡飽咁嘅份量,咁大份就知The Big Bite嚟個名係幾合適。餐廳有餐具提供,如果你地好享受用手食嘅當然可以!因為有洗手嘅位置比大家開心食完洗洗手👍🏻好味Crispy Skin-on Fries 🍟 薯條加$30有個多份量嘅薯條,唔好以為佢睇落去好少,其實杯中係戴住滿滿嘅薯條🍟 好夠食Buffalo Wings Honey Garlic🐔 蒜頭蜜糖味水牛城雞翼,一定要唱翻首「燒雞翼,我鍾意食😆」 喺出面食雞翼會嫌麻煩又要顧儀態,但我話你知,嚟到嚟度可以豪邁地唔顧形象地享受佢!蜜糖同蒜頭嘅味真係啱

Veggie Burger 🍔 素菜漢堡

Crispy Skin-on Fries 🍟 薯條

Buffalo Wings Honey Garlic🐔
蒜頭蜜糖味水牛城雞翼,一定要唱翻首「燒雞翼,我鍾意食😆」 喺出面食雞翼會嫌麻煩又要顧儀態,但我話你知,嚟到嚟度可以豪邁地唔顧形象地享受佢!蜜糖同蒜頭嘅味真係啱啱好,甜甜地加上蒜頭香味...實在太好味!啲雞翼仲要炸得啱啱好,唔會炸得太硬又或者唔夠脆。真係太好食👍🏻👍🏻👍🏻

Blue Cheese sauce 🧀 藍芝士醬
因為覺得雞翼本身已經好夠味,我反而係將生西芹點落藍芝士醬! 對於西芹同藍芝士都唔抗拒嘅我嚟講絕對係一個新發現🤤 好好食! 藍芝士醬味道非常濃郁。

Crispy  Skin-on  Fries
Buffalo  Wings  •  Honey  Garlic   with  Blue  Cheese  sauce
Blue  Cheese  sauce
2018-06-27
$120 (Dinner)
Crispy  Skin-on  Fries
Blue  Cheese  sauce