2022-05-24 222 views
📍The Hideout Cáfe 梅窩(朋友亂闖的腳😂)好啦係時候同大家分享The Hideout嘅第二集!主要就淨係分享食物啦!唔知道有冇眼利嘅朋友仔留意到啲嘢😂文章嘅尾部同大家揭曉!☕️凍白咖啡Flat White (Ben+Jerry豆)我覺得呢一隻豆酸味比較重,所以唔係我杯茶🤣🙏🏼但係都順口嘅!不過我成日都覺得咖啡飲熱嘅先好飲 可惜嗰日入到梅窩真係太曬冇辦法叫熱嘅(。 ́︿ ̀。)下次有機會再去就試吓啦☕️凍牛奶咖啡Iced Latte (Ethiopia豆)朋友叫嘅Iced Latte~ 都係一隻比較酸嘅豆黎!唔知係咪掛住影相 所以杯咖啡就凍曬🤣🤣☕️凍朱古力咖啡Iced Mocha 🍫朱古力酥Chocolate Pastry 朋友叫嘅Chocolate Pastry~ 入邊嘅朱古力餡料比較少(。 ́︿ ̀。)性價比唔算太高🥪司康餅Scone配果醬+忌廉呢個Scone好飽肚 而且有兩種醬可以點 所以每啖都好似有啲新鮮感🤣🤣唔錯吖!輕食好選擇🌭全日早餐All-day Breakfast 當日見到個Menu第一行就係依個All-day Breakfast我就即刻叫咗(*ˉ︶ˉ*)比較起其他嘅
📍The Hideout Cáfe 梅窩

☕️凍白咖啡Flat White (Ben+Jerry豆)

☕️凍牛奶咖啡Iced Latte (Ethiopia豆)

☕️凍朱古力咖啡Iced Mocha

🍫朱古力酥Chocolate Pastry
Pastry

🥪司康餅Scone配果醬+忌廉

🌭全日早餐All-day Breakfast
當日見到個Menu第一行就係依個All-day Breakfast我就即刻叫咗(*ˉ︶ˉ*)比較起其他嘅Cafe the Hideout俾嘅料都好高性價比,睇最後一幅圖就見到有Parma Ham, 腸仔(應該係豬肉腸吧!),Sour Dough等等!回味無窮😚😚🥰

文章開首嘅重點黎啦!🥰就係!!!個炒蛋上面原來黐住咗隻活生生嘅烏蠅!仲要唔係坐低先有 係由頭到尾都係啲蛋上面🥸

不過講真嗰句又唔會太介意 因為始終係戶外地方 昆蟲呢啲嘢好難避免😘一笑置之就罷了!

環境同食物都唔錯啊!而且員工服務態度良好!推薦大家黎hehe😚

📍 梅窩The Hideout Cafe @thehideouthk
☁️大嶼山梅窩銀礦灣路