2018-07-15 304 views
最近個個都睇世界盃,我都唔例外,不過又想同朋友出街食飯,唯有揀一間又可以食好嘢又可以睇世界盃嘅餐廳啦!門口要行少少樓梯落去先係餐廳飲酒一定要食小食,我哋叫咗呢個雞翼!做得幾出色冇騷味!佐酒一流🤗🤗帶子、Parma ham拼盤,擺碟擺得勁靚😍😍好似一碟藝術品甘黑松露芝士意大利雲吞 好香忌廉汁既味道,粒粒都好飽滿☺️焗田螺薯蓉 雖然無法式蝸牛食,但田螺一樣甘好味😆德國咸豬手配蜜糖芥末醬 呢個醬真心惹味,本身豬手比較肥膩,但只要配上呢個醬有少少芥末既刺激感,就會令我一舊一舊不停食🤤🤤心太軟,係鐵板上面😎 夠哂熱再配雪糕食 🤠 不過缺點係要快d食 如果唔係雪糕會溶哂🤣

門口要行少少樓梯落去先係餐廳

黑松露芝士意大利雲吞 好香忌廉汁既味道,粒粒都好飽滿☺️

焗田螺薯蓉 雖然無法式蝸牛食,但田螺一樣甘好味😆