THE HUNTER

第一次光顧,一入到去本來環境不錯,但無人俾水,無人俾menu, 等左一段時間都係無人招呼,之後叫個女侍應(矮矮地,黑色頭髮)加水,佢一邊講sure一邊走過,等左陣都係無加,到叫第二個女侍應(啡色頭髮少少長)來,才直接攞壺水黎加水。我地19:30落單,叫左兩個餐,等到19:45來了第一個餐,之後第到20:00,第二個餐都係未到,於是就揾左剛剛那個較矮黑頭髮的女侍應問,佢話"OK, I will check" 之後等左陣,都係無回覆,野食仍未到,我有點不耐煩,再問另一女侍應(啡色頭髮那個)之後佢即刻去電腦check, 回覆返我地話:差不多有了,之後多一兩分鐘就來了,最後兩個餐食左$550(連加一服務費)好似無食過野咁,野食份量極少,食物唔係特別好食,二百幾蚊一個餐得幾件牛肉一塊包,另一個又係二百幾蚊,得一件三文魚,4條蘆筍,其他麥都無,服務就簡直係垃圾,一定唔會再去。
2024-05-15
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)