Hiring
$17,500-$25,000
Monthly (Negotiable)
$18,500-$23,000
Monthly (Negotiable)
Salary negotiable
11 days ago
2018-04-05 765 views
呢間野成日都咁多人,今日係長假既最後一日,人流比平時靜少少,等左十零廿分鐘就入得。Order完,侍應便遞上黑糖麵包。麵包係熱既,好香既黑糖味,配埋牛油好夾,不過包皮就硬左少少,感覺無咁新鮮。由於呢度食物既份量都有返咁上下,我地兩個人叫左三樣野加一件cheesecake,已經十分飽了。先黎一個湯,好特別,入面有大量雞肉同白豆,有少少辣;然後上面係墨西哥既莎莎醬(配nachos個d醬)同cream,酸酸地,加埋個湯度好醒胃,好飲!然後係烤茄子,烤之前先用麵包糠輕輕炸過,脆卜卜,之後鋪滿芝士同一埋茄醬去焗,味道唔突出,不過都好食既。隔離仲配一堆青醬天使麵,不過味道就無咩,同埋有少少油。呢個釀蘑菇我去到唔同既美式餐廳都會試,呢度既都唔錯,雖然無creamcheese,不過都有大量芝士一齊焗,實好食啦。最後當然要叫呢度既招牌,今次揀左tiramisu cheesecake。其實係tirmaisu中間再加一層cheesecake,口感好豐富,咖啡味唔會太濃,芝士都唔會搶左tiramisu既味,值得推介。

黑糖麵包

White  Chicken  Chili    墨西哥雞肉辣豆濃湯

Eggplant  Parmesan  巴馬臣芝士烤茄子

Stuffed  Mushrooms  釀蘑菇