2007-09-26
小肥:真係唔夠相信自已雙眼! 我竟然係第1個為呢間店寫食評O既人喎! 本來大肥叫我唔好寫, 但唔寫唔得呀!中秋節同大肥行完街街經過見未關門, 我地又有2張雪糕COUPON, 實太在橋啦! 我叫o左球新口味"芒果熱情果", 呢個新口味都唔錯, 但我就覺得如果芒果味加番D, 熱情果味少番d會好少少, 因為熱情果個糖漿太濃味, 搞到酸o左, 又蓋o左芒果味lo, 試過一次就算, 下次都係食番其他歷史悠久o既味道啦!另外, 因為我地去到時都好多人, 有位女仕更加冇理我地已經等緊就去order tim! 不過算啦, 而個男仔服務員都好好禮貎, 而且唔知係咪因為咁樣, 我覺得佢"筆"比我地o既雪糕球好似比平時食開o既大咁.