2011-05-22 10 views
大角咀打完波, 要搵個地方歇息下, 但又唔想食得太HEAVY三文治係一個唔錯o既選擇上網見到呢度幾多好評, 二話不說就攻入去我冇揀到呢度最出名o既燒肉眼扒三文治,因為唔多食牛最後揀左一個比較light o既款式, 不過都係配左粗薯條, 因為另一個選擇係焗薯, 冇乜興趣 雞肉凱撒沙律三文治 :雞肉夠light, 合乎要求, 不嬲都鍾意食凱撒沙律, 所以呢款係不二選擇final product 唔係凱撒沙律, 而係雞肉沙律, 有點失望不過個雞肉沙律又幾好味喎 再有好多好爽脆o既生菜, 同埋兩片新鮮蕃茄連個包, 都烘到脆口, 簡直天衣無縫, 好好食, 食得出佢地o既態度 仲有個粗薯條, 新鮮炸起, 又熱又脆又夠粗, 呢D就叫做新鮮 菠蘿熱情果沙冰 :打完波, 梗係要飲杯凍野呢杯的確夠凍, 因為有好多雪粒, 我唔expect 沙冰裡面有雪粒, 因為用飲筒飲唔到, 可能係取巧減少份量o既技倆 撇除呢個point, 味道酸酸甜甜, 好清新, 消暑一流講埋個環境, 呢一帶都幾靜, 有種relax 感覺, 樓底夠高, 好有空間感, 可惜冷氣唔夠, 上佢地fb 睇, 話冷氣故障整體黎講, 我相信我會再返
三文治係一個唔錯o既選擇
上網見到呢度幾多好評, 二話不說就攻入去
我冇揀到呢度最出名o既燒肉眼扒三文治,因為唔多食牛

雞肉凱撒沙律三文治 :
不過個雞肉沙律又幾好味喎

再有好多好爽脆o既生菜, 同埋兩片新鮮蕃茄

菠蘿熱情果沙冰 :
打完波, 梗係要飲杯凍野

撇除呢個point, 味道酸酸甜甜, 好清新, 消暑一流

整體黎講, 我相信我會再返黎
2011-05-22
$46 (Lunch)
  • 雞肉凱撒沙律三文治