之前食過將軍澳同旺角分店,都覺得Goobne好食,但係屯門呢間分店實在令我太失望叫左2樣野食,half half 蜜糖雞拼BBQ醬同蛋卷個雞真係好有問題,話明half half,但係2隻味嘅雞撈埋一碟,完全分唔到咩味打咩味。仲要啲雞唔似其他分店咁熱辣辣Juicy滴雞汁,皮又唔脆蛋卷同其他分店嘅味都唔同,似隔夜員工not well trained, 成班似炒散唔識收錢落單serve客人落單個陣本身叫左米酒,但話冇酒牌(但餐牌冇遮住含酒精嘅飲料),fine,叫沙冰。等到食完一半野食都未黎野飲,一問之下先知原來冇冰咁點解冇人通知客人?斟水都唔識,正常應該拎起客人水杯去斟,但係呢度啲人唔係。仲要個壺嘴貼住左杯嘴咁斟,疫情之下更覺嘔心。好心未train好員工整野食同serve人就唔好開鋪啦

叫左2樣野食,half half 蜜糖雞拼BBQ醬同蛋卷

蛋卷同其他分店嘅味都唔同,似隔夜

咁點解冇人通知客人?

好心未train好員工整野食同serve人就唔好開鋪啦
$210 (Lunch)