2021-12-06
是日同HONEY去開旺中SHOPPING,去到TOP商場的FOORCOURT,見到哩間都唔少人買野食的台式店,古早台居同HONEY點左個豬軟骨紅燒牛肉麵,鹽酥雞肉燥飯,黑糖珍珠奶茶同埋黑糖珍珠紫薯鮮奶,鹽酥雞肉燥飯鹽酥雞肉燥飯真的好大碗,碗內的鹽酥雞同肉燥份量都唔少,同埋有少少蔬菜食,另外佢的鹽酥雞真的好好食,炸粉唔厚又好脆身,幸好份量都好多,同HONEY食得好滿足~~肉燥份量都好夠撈飯豬軟骨紅燒牛肉麵豬軟骨紅燒牛肉麵都好大碗,闊身的麵條都好好食,口感好煙韌,另外有埋半隻旦同埋蔬菜,湯底好濃牛味,另外豬軟骨3舊斬都好大舊,味道唔錯,但比較起我同HONEY會鐘意食鹽酥雞肉燥飯多點哈哈~~黑糖珍珠奶茶同埋黑糖珍珠紫薯鮮奶黑糖珍珠奶茶同埋黑糖珍珠紫薯鮮奶都系跟餐買的,黑糖珍珠奶茶HONEY話不過不失,另外我點的黑糖珍珠紫薯鮮奶都唔錯,杯邊都有紫薯蓉,同埋好滑身,哩兩杯飲品都好抵飲!!
同HONEY點左個
鹽酥雞肉燥飯
肉燥份量都好夠撈飯
豬軟骨紅燒牛肉麵
黑糖珍珠奶茶同埋黑糖珍珠紫薯鮮奶
黑糖珍珠奶茶同埋黑糖珍珠紫薯鮮奶都系跟餐買的,
哩兩杯飲品都好抵飲!!