2013-01-31 25 views
星期三不lau都係我同老虎既見面日, 夜晚就一定會去拆餐勁誰不知尋晚, 佢竟然話要去同我 GYM 上堂!! 真係十萬個為甚麼!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??好啦, 甘見我早期手多多買左幾張 groupon, 就試下 Triple O's 我地 Order 既係 Original Burger and the normal fries 包身軟熟, 有別於其他遍硬的 Burger, 幾好! 另外包底以烘, 熱熱地唔錯! 加上 crispy 既外層, 鬆軟既包身真係 "何何 Jack"! 涵料 Beef 份外 Juicy, 番茄同生菜一樣新鮮爽口, 咬落脆口~口感黎講, 十分唔錯!薯條貴為漢堡包快餐既靈魂, , 我個 combo 又點少得佢哩!但一咬, 就對個餐好失望..薯條為厚切, 夾雜住未批去既薯皮, 本應係好好食先係..但失敗之處, 竟然係老 M 都唔會犯既.... 淋我唔清楚究竟係 timing 唔岩, 個包做得慢, 一或係薯條放得耐左總之食落去就係少少 warm, 淋淋地, 粉粉地, 又即係 - 麻麻地.算了吧, 可能甘就係佢要出團購既原因啦.. 文ey fo
星期三不lau都係我同老虎既見面日, 夜晚就一定會去拆餐勁

誰不知尋晚, 佢竟然話要去同我 GYM 上堂!!

包身軟熟, 有別於其他遍硬的 Burger, 幾好!

另外包底以烘, 熱熱地唔錯!

口感黎講, 十分唔錯!

但一咬, 就對個餐好失望..

薯條為厚切, 夾雜住未批去既薯皮, 本應係好好食先係..

但失敗之處, 竟然係老 M 都唔會犯既.... 淋

算了吧, 可能甘就係佢要出團購既原因啦..

文ey for valueness: 4/10
2013-01-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$43 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day