2017-07-21 602 views
午餐時間唔多,所以就無揀任食肉,食一碟肉就$8x。但放喺出面嘅飲品、前菜小食、雪糕、甜品都係任食嘅。之前食過幾次屯門嘅分店,覺得唔錯。但今次喺荃灣哩間到食,感覺好差!😞d牛肉質素好差啊,咬唔開~好多筋咁!出面嘅餸都無咩選擇,最好食已經係粒芝士丸😝。烏冬好粉、芋絲滾唔林架!最期待就係任食雪糕乳酪,但大家千萬不要被附近嘅雪糕配料厄到!花生朱古力係放左好耐,有d怪味架!d可可脆片已經唔脆,似乎放左喺到好多日咁!建議大家就咁食乳酪好了。😅粒朱古力味puff 外皮好林...入面不是雪糕,是一堆朱古力cream,味道尚算正常!🤔不要試!不要試件芝士蛋糕!好奇怪!食緊pat溶溶地嘅膠咁😓😓🤕

2017-07-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$90 (Lunch)