2021-10-17 378 views
兩星期前曾到坑口「Itamama」食下午茶,覺得款式頗多、價錢合理,所以今午再嚟😋,剛功遇到好朋友,可以一齊share多些不同款式afternoon tea 😁我哋總共叫了👇🏻幾款😃:* 左上:MaMa手工比薩~中間有流心蛋,舖上香腸片及一些芝士黑欖,幾有特色及惹味* 右上:牛肝菌汁烤雞焗飯~味道一般,但啲飯就幾咬口* 左下:黑松露野菌煙肉炒珍珠飯~啲飯炒得頗乾爽唔油膩、兼多煙肉及翠肉瓜,只是有些少略咸* 右下:手工三重芝士田園比薩~蔬果配料比較少,味道清淡另外下午茶包飲品或餐湯,我哋叫👇🏻熱齋啡及凍檸茶,味道適中😉還有驚喜,就係可以用$19/$29加配👇🏻cake因大部份已售清,所以只order了兩件“意大利芝士蛋糕”~芝士味濃郁,味道可口,如蛋糕質地稍微滑啲就更完美!😚用兩百幾元嘆👆🏻各款食物,都幾滿足㗎!😃

我哋總共叫了👇🏻幾款😃:

* 右上:牛肝菌汁烤雞焗飯~味道一般,但啲飯就幾咬口
* 右下:手工三重芝士田園比薩~蔬果配料比較少,味道清淡

還有驚喜,就係可以用$19/$29加配👇🏻cake

用兩百幾元嘆👆🏻各款食物,都幾滿足㗎!😃
2021-10-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$55 (Tea)