2011-02-24
一行數7點靚八點上去.. 去到大約只有一半滿坐.環境陰暗, 岩晒情人們.先來麵包, 份量有點金.. 如果可以跟據人數比麵包就比較貼心.APPETIZER 先來..叫左腸仔拼盤, 麵包拼盤, 加埋個什錦拼盤..麵包就一般, 比較唔合格.腸仔就OK 啦.. 水準唔比出面特別好... PORTION 算大...什錦拼盤OK 啦.. HAM 就冇咩味..仲叫左TOMATO PIZZA OKPRIME RIB 麻麻..豬扒最好食最後叫左個甜品拼盤... SO FAR SO GOOD.. CAKE 就一般般喇~ 下次散叫好D..順帶一提BOOK 位果陣已經問佢開到幾點, 佢話11點LAST ORDER 而12點CLOSE..點知最後到十一點已經開晒燈趕客走!!!! 有冇攪錯, 你估呢度係酒吧我地賴死唔走? 咁趕就唔好話比人知開到12點啦!!!!!!早D 話比客知我地唔呢呢度嘛!!!!
環境陰暗, 岩晒情人們.
APPETIZER 先來..
叫左腸仔拼盤, 麵包拼盤, 加埋個什錦拼盤..
麵包就一般, 比較唔合格.
什錦拼盤OK 啦.. HAM 就冇咩味..
仲叫左TOMATO PIZZA OK
PRIME RIB 麻麻..
豬扒最好食
早D 話比客知我地唔呢呢度嘛!!!!