2019-06-22 54 views
而家就算weekday出街食晚飯都好多人,所以要搵啲門路,今日我地一行4人黎到呢間樓上西餐廳。雖然都係座無虛席,但係坐得舒服,服務又有保證。四個人想食抵啲,揀左一個套餐,另外都係散叫,可試多啲main dish!套餐有沙律、湯、主菜、飲品。人頭包應該係叫唔叫餐都有,超!好!味! 好鬆化,好新鮮,放工等到勁餓一坐低食個包勁開心 😆主菜揀左西冷排,都好正!平時麻麻地西冷,覺得好硬,但呢塊真心正,牛肉味重,紋理分明,5成熟100分。另外單叫:法式焗田螺好大粒田螺,同啲青醬好夾,薯蓉好香牛油味。蟹膏鵪鶉蛋意粉 龍蝦汁個蟹膏勁正。。。其實個麵本身都夠惹味,但係蕃茄汁為主,撈左個蟹膏超正,最後食淨左啲齋啪係人生一大享受😂蜜糖醬燒豬仔骨配薯條唔似普通西餐食到醃到林晒既豬仔骨,係真係有肉絲,薯條好味,食到停唔到大家要爭食🤣😍

另外單叫:

法式焗田螺

法式焗田螺好大粒田螺,同啲青醬好夾,薯蓉好香牛油味。

蟹膏鵪鶉蛋意粉

蟹膏鵪鶉蛋意粉 龍蝦汁