2018-06-11 9409 views
今年生日老公揀咗到Aqua食晚飯慶祝, 好期待嘅一餐生日晚飯呀!一早已經聽聞呢度嘅環境唔錯食物質素亦都非常之好 一入到去就見到個非常之靚嘅景, 我們安排了窗口位, 可以畀我哋今晚慢慢享受呢度嘅環境醉人夜景餐廳環境裝修非常高貴呢個時候梗係嘆返杯酒啦, 首先就嚟咗個餐前麵包, 外皮脆脆的配橄欖油唔錯美食+靚景牛肉他他, 賣相唔錯味道都好好呢個係牛肉他他嘅醬料海膽壽司必食 好鮮甜入口即溶好好味Parma Ham pizza, 巴馬火腿配合火箭菜, 好味!原隻龍蝦配海鮮慕絲及魚子醬, 店員拎住一個透明盒送上這味餸, 一打開個盒就有煙霧出嚟, 好靚呀好似仙境咁, 之後就會將隻龍蝦夾上碟上, 龍蝦肉質新鮮嫩口再配合魚子醬嘅香味, perfect match! 我個生日甜品蛋糕嚟啦過咗一個好relax好享受嘅晚上, 個人覺得餐廳環境, 侍應們, 食物都非常之好!

醉人夜景

餐廳環境裝修非常高貴

美食+靚景

牛肉他他, 賣相唔錯味道都好好

呢個係牛肉他他嘅醬料

海膽壽司必食