我同朋友帶左2個1歲幾既小朋友去餐廳食飯,因2個小朋友都只有1歲幾,我地自己係屋企煮左飯帶出來俾佢地食,我地入到餐廳安置左兩個小朋友食飯,先再叫野食,係lee 個時候一個著恤衫帶眼鏡既男經理(應該叫Dick)一開口就講妳地知唔知lee 到係食burger架? 妳2個小朋友係到食飯係唔得,唔通下次攞碟油雞飯黎食? 咁係好唔尊重間餐廳。。。。。。。會影響其他食客,叫我地快d完成,勁無禮貌咁一輪咀講完 。。。。。。。之後我地已好激氣, 但2個小朋友都已開始緊食飯唔想再影響佢地,我地都照係到食午餐,Lee 餐400幾蚊真係背脊骨落途中我地因太氣惱,叫番個經理來,我地都好聲好氣咁問唔通1歲幾既小朋友都唔可以食自己帶來既飯? 要食咁濃味既野?我地話都從未試過咁既遭遇,佢講手抱既bb 例外,可以食佢自己既野,我地o晒咀,又話唔同我地拗。。。我都好想講佢勁唔尊重客人,可唔可以有禮貌咁講呢? 仲有我地唔係食緊油雞飯,我地由大排檔,茶餐廳,小店,3,4,5星級酒店用餐都未遇過咁既遭遇,真係差勁,可能佢地唔優做啦,唔希罕我地帶幼兒既人。食物質素因心情影響,負評

食物質素因心情影響,負評