2017-12-23 138 views
見佢做左優惠有平雞翼食,已經想黎試好耐,終於有機會黎試,未夠鐘已經有人龍排係門口,基本上入滿客都唔洗再等位,有排都唔會有位一黎就梗係要叫雞翼,一盤12隻單骨雞翼,第一輪已經叫3盤,之後再追加,最後叫左9盤,所有雞翼都係炸嘅,但炸粉份量好好,唔會太厚,但又夠晒脆。個雞翼本身無乜味,全靠點醬,佢有3隻醬,一隻蛋黃醬,哩隻最穩陣,無得輸。一隻紅色嘅應該係辣醬,但無乜味亦唔太辣。最驚喜係綠色嘅泰式醬,係一食就覺得泰國口味,同埋係勁好食,我地一枱7個人一致認同哩個綠色醬最正,瘋狂追加個醬黎點!除左雞翼,佢宵夜時段嘅其他特價小食都有驚喜,個蜆雖然細份啲,但佢個汁好好味。另外啤酒任飲又係另一賣點,可以就自己時間,想任飲2,3,5個鐘都得,價錢又抵,2個鐘飲到2杯己經抵過平時散叫2杯最抵讚係服務好好,我地走左之後以為自己漏左野係餐廳,即刻打番去問有冇發現漏野,佢現場唔見,但之後第二日再幫我搵,搵唔到都不忘打番俾我話我知,真係好窩心

單骨雞翼
2017-11-24
$280 (Last Night Supper)
單骨雞翼