2019-05-08 79 views
呢間係朋友極力推介,話一定要去食下既嘉寶漢堡!懷住期待既心情,搵日係尖沙咀就go eat la~~間店位置有啲偏,但其實都好近大街,想食好野,行多兩步都值得啦!呢度係先落單,堂食搵到位,店員會拎食物俾我地,坐位唔太多,有啲迫,坐滿晒客人,果然好受歡迎~講返食物先,蝦牛堡,超大塊蝦餅,好彈牙呀,好鮮好好味,超推介!香辣煙肉蘑菇芝士牛堡,呢個都唔錯,醬汁辣辣地,配埋蘑菇、芝士,好juicy!兩個包都係可以加$15 做套餐,配薯條或薯格,仲有一罐汽水可以揀~薯條比薯格出色,粗薯條即炸好脆熱辣辣好yummy!

蝦牛堡 配  薯格  套餐

香辣煙肉蘑菇芝士牛堡  配  薯條  套餐