📌尖沙咀跟足日本模式嘅日式燒肉店今次試咗佢哋晚市 晚市只得一個套餐~幾款前菜都好好食 和牛他他蛋味好足 非常推介店舖全部都用A5和牛唔同部位來組成燒肉盛合😋店員會一次過上晒咁多款和牛部位俾大家打卡😆呢間餐廳特別嘅地方就係店員會逐部份幫適食客燒👍🏻佢哋會逐款介紹後 一款一款咁燒 亦會向客人建議唔同部位應該沾上唔同款嘅醬料~啱晒我呢啲又懶又怕自己燒燶肉嘅人🤘🏻💁🏻‍♀️整個和牛盛盒就唔逐一詳細介紹 留返俾大家去餐廳聽店員講解同體驗✨🙋🏻‍♀️值得一提係佢哋嘅龜之子🇯🇵搭配嘅茶湯底非常好飲 為整個燒肉體驗輕輕解膩😚追加左一個以壽喜燒形式去品嚐嘅西冷呢款西冷勁多油脂 店員好細心咁提點我哋小心火爐搶火🤓食落去油脂感十足 再沾上蘭王蛋配上壽喜燒醬汁肉味濃郁 非常好食🤪套餐亦包埋一個飯 即刻可以任意選擇菜單上嘅飯類有機會想試埋佢哋嘅青檸蕎麥麵~最後仲有甜品 係抹茶雪糕同埋蕨餅🍨真係好有返咗日本嘅味道啊✈️同老闆傾咗一陣發現佢地好有心做好呢間燒肉店~整體都好好 不過餐廳門口位比較熱少少 餐廳可以留意下有無得改善~大家有機會試下 呢個價錢真係性價比高💯🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌕🌑🥂 飲品:🌕🌕🌕🌑🌑👩🏻‍🍳 環境:🌕
📌尖沙咀跟足日本模式嘅日式燒肉店

今次試咗佢哋晚市 晚市只得一個套餐~
幾款前菜都好好食 和牛他他蛋味好足 非常推介

呢款西冷勁多油脂 店員好細心咁提點我哋小心火爐搶火🤓
食落去油脂感十足 再沾上蘭王蛋配上壽喜燒醬汁
肉味濃郁 非常好食🤪

套餐亦包埋一個飯 即刻可以任意選擇菜單上嘅飯類
有機會想試埋佢哋嘅青檸蕎麥麵~

最後仲有甜品 係抹茶雪糕同埋蕨餅🍨
真係好有返咗日本嘅味道啊✈️

同老闆傾咗一陣發現佢地好有心做好呢間燒肉店~

大家有機會試下 呢個價錢真係性價比高💯

🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌕🌑
🥂 飲品:🌕🌕🌕🌑🌑
👩🏻‍🍳 環境:🌕🌕🌕🌘🌑
💯CP值:🌕🌕🌕🌕🌗
✅回頭率:🌕🌕🌕🌕🌑

💰
晚市套餐 (原價:$580)
餐廳做緊優惠 $498

Overall: ⭐️⭐️⭐️⭐️ (out of ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)

📍鞍下熟成肉
@yakiniku_kurashita