2023-04-05 1180 views
牛魔齊集日本、澳洲、美國等多個產地嘅和牛,好適一班牛魔一齊黎。而且呢度每枱都有自助啤酒機,飲幾多自己湛,唔飲啤酒都有梅酒青酒可以揀🍻揚櫻花蝦豆腐 ($68)豆腐外層經薄炸,而且蘸滿木魚同櫻花蝦,好惹味😋櫻花蝦餃子($68)第一次食櫻花蝦餃子💕,賣相好靚💕,係日式餃子既味道🥟🍎蘋果木煙燻松露和牛他他 ($158)上菜個樽仔裝住,因為用左蘋果木煙燻住,打開D煙會走出嚟。店員建議撈匀晒生蛋、筍絲同黑松露醬一齊食,他他肉質軟腍,一啲都唔腥🥳而且保持最佳味道,最好15分鐘內進食😋😋😋松露肉碎炒飯 ($108)有牛同埋雞可以揀, 我呢個牛魔當然揀左牛牛啦 。炒飯用石鍋上,黑松露好香,我就加埋泡菜同中華沙律黎食有啲似韓式嗰種石鍋飯🇰🇷澳洲M5和牛牛板腱($198)牛板腱不僅有牛肉既鮮嫩口感,重有和牛既彈性,而且中脂肪含量極低,蛋白質含量高,岩晒做開Gym既男朋友💪🏻💪🏻💪🏻香蔥薄切牛舌 ($82)薄切牛舌肉質彈牙,而且一D都唔韌,加香蔥非常香口😋😋😋全天然豚肉五花腩 ($130)厚切豬腩,燒完之後,充滿油香,用生菜包住黎食冇咁膩😋😋😋呢度既店員仲非常親切,教埋我哋點樣燒最好食,我俾十個👍🏻👍🏻👍🏻👍

揚櫻花蝦豆腐 ($68)
豆腐外層經薄炸,而且蘸滿木魚同櫻花蝦,好惹味😋

櫻花蝦餃子($68)
第一次食櫻花蝦餃子💕,賣相好靚💕,係日式餃子既味道🥟

🍎蘋果木煙燻松露和牛他他 ($158)

松露肉碎炒飯 ($108)

澳洲M5和牛牛板腱($198)

香蔥薄切牛舌 ($82)
薄切牛舌肉質彈牙,而且一D都唔韌,加香蔥非常香口😋😋😋

全天然豚肉五花腩 ($130)
厚切豬腩,燒完之後,充滿油香,用生菜包住黎食冇咁膩😋😋😋

呢度既店員仲非常親切,教埋我哋點樣燒最好食,我俾十個👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

📍尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖
  • 澳洲M5牛板腱