2024-03-06
.我為食魚又周圍食 前幾日突然想食小籠包…就諗起陪我長大既青衣城裡面呢間樂天王朝!滿足一下食欲🤤💁🏻♀️先黎個大概總結黎評價分享~我覺得食物質素同以往開業到依家都保持得好好每次食八色小籠包都會覺得好特別湯汁足夠又好滋味♡ت♡♡ت♡ت♡ت♡「樂天皇朝」係香港都有唔少分店青衣城呢間就陪住我長大我都第一次分享心得環境:開業以來仍然保持得好好👍🏻服務態度&上菜速度:比之前更有進步👍🏻👍🏻值得讚👍🏻👍🏻👍🏻今次依然order「八色小籠包」🤤八隻色八種口味,而且呢籠小籠包其實有種特別食法(我仲好記得)依照指示食法由中間原味(白色)食起大家可以參考一下我share 既相片♥️咁就可以由原味既小籠包品嘗到最惹味既分別呢個食法的確無錯😍而我最愛就係第5張相既黑松露味啦😋❤️🔥2️⃣ 今次我特別order 左碟「糖醋魚片」一手夾上就聞到糖醋味開始腦裡面仲擔心會酸,結果一口咬落去酸帶點甜甜既味道意想不到糖醋魚片 酸甜味調較得啱啱好❤️🔥3️⃣ 「上海炒飯」最後叫埋上海炒飯 夠哂飽😋炒飯都好夠鑊氣 我一下子食左3碗仔🐽最後最後每次我食飽飽都會飲下茶 消化一下整餐飯都好滿足😋能夠令我回味以往既味道之外 仲令我有種衝動想o
我為食魚又周圍食
💁🏻♀️先黎個大概總結黎評價分享~
我覺得食物質素同以往開業到依家都保持得好好
大家可以參考一下我share 既相片♥️
咁就可以由原味既小籠包品嘗到最惹味既分別
呢個食法的確無錯
😍而我最愛就係第5張相既黑松露味啦😋
❤️🔥2️⃣ 今次我特別order 左碟「糖醋魚片」
一手夾上就聞到糖醋味
開始腦裡面仲擔心會酸,結果一口咬落去酸帶點甜甜既味道
意想不到糖醋魚片 酸甜味調較得啱啱好
❤️🔥3️⃣ 「上海炒飯」
最後叫埋上海炒飯 夠哂飽😋
炒飯都好夠鑊氣 我一下子食左3碗仔🐽
最後最後每次我食飽飽都會飲下茶 消化一下
整餐飯都好滿足😋
能夠令我回味以往既味道之外 仲令我有種衝動想order 甜品
但實在太飽 ~下次再黎啦😋.