2022-07-13 75 views
放工約左朋友 但朋友要OT 一個人悶悶地 走左去一間日本餐廳 食少少野等朋友令和之怪物生蠔 $98期間限定 好大隻生蠔 好鮮好甜好肥美 一定唔可以錯過 必點唔洗考慮 100分串燒 (由左至右)翠玉瓜$16食串燒 必點蔬菜類 好fresh 感覺健康d雞髀菇$16又一健康之選 好好味 仲有6件咁多五花腩$23燒得好香 一d都唔肥膩露荀豚肉卷$28又有觀蔬菜又啖啖肉 口感豐富 好滿足脆卜卜燒豆卜$16冇改錯名 好香好脆 食落脆卜卜日本直送雞頸肉$22食左咁多串 呢串明顯地好juicy 豬頸肉食得多 雞頸肉真係第一次食 好好味日本小青椒$28點ge時候咁諗緊佢辣唔辣 唔好比佢個名同樣呃到 原來一d都唔辣ge芒椰奶西手工啤呢個好特別 第一啖似普通啤酒 飲真d真係有少少芒椰奶味 haha總括而言 呢間串燒係幾正 又多選擇 食完都忍唔住要同朋友仔分享

令和之怪物生蠔 $98

串燒 (由左至右)

翠玉瓜$16
食串燒 必點蔬菜類 好fresh 感覺健康d