2023-08-08 436 views
服務俾一星,係因為最低只可俾一星,建議引入美女廚房嘅負分制。牙痛,去咗食白粥,食完叫侍應埋單,叫第一次侍應唔理,第二次嘴臉態度不屑嫌棄,聽唔清楚內容,再問一次,竟然大聲夾惡「十一蚊囉」,就此我都算,趕住睇醫生,亦明白又唔係咩名店、大生意,食飽快啲走,然後唔再幫襯就算。但係俾錢時d錢比人扔,真係火起,同該名有問題嘅店員(同上述侍應為同一人)理論,竟然被鬧返轉頭,萬分堅持自己嘅正常及正確,唔講以為我係嚟打工,佢係老細呀,更加被其他店員「圍」,係我旁邊叉腰眼超超,好驚呀,疑似恐嚇,離開店面後竟然仍然高談闊論我嘅「問題」、「有病」,大佬,街坊生意,唔係咁呀?

2023-08-08
Type of Meal