2019-06-05 4444 views
平時經過附近已經見到人頭湧湧。於是今晚想試試佢🥟睇個menu價錢都經濟同實惠,今晚要瘋狂食餃子食到嘔送上既辣菜莆麻香辣味都好足夠,配合得幾好,送住餃子食別有一番風味叫咗碟上湯杞子浸時菜,菜心大條食落無渣,清甜健康,浸住既湯係魚湯,唔腥但呢碟略厭普通,但十幾蚊有成十條有質素既菜心okay ge。(煎)芝士豬肉餃+粟木三色椒豬肉餃,餃子大大粒皮包住既內餡好飽滿,幾好食既但真係偏咸。芝士豬肉餃芝士味唔出,所以有d失望;粟米三色椒煎餃,食到粒粒粟米同彩椒,而且係出面少見到既,值得一叫。朋友因爲下就無食野一個人食完12隻煎餃四併湯餃(淮山魚膠豬骨湯底)要讚下個湯底,有煮家既感覺,豬骨淮山湯底有少少漿口。餃子其實都幾易穿因爲封口唔實同太薄了。四併其實係有椰菜、芹菜、白菜、韮菜,其中最突出會係芹菜、韭菜,因為味道最突出。芹菜豬肉餃食到粒粒芹菜,唔會過係芹菜蓉,好有口感。而韮菜餃都係一口食到一大把菜粒呢到其實都無服務可言,大家食完就走去來都快既,如果等時間就唔建議食,不過其實我都係鍾情自己屋企包既餃子多d。

平時經過附近已經見到人頭湧湧。於是今晚想試試佢🥟

睇個menu價錢都經濟同實惠,今晚要瘋狂食餃子食到嘔

• 傳統四拼
  • 香辣菜脯