最近多左黎荃灣 主要因為呢度附近多公仔夾🤣經過見到呢間peko peko長期滿座一於試一試佢σ`∀´)σ餐廳有店內同店外用餐區🍽️出面仲可以一路望住海景一路食飯添環境一流,坐得好舒服👍🏻⋆🥘海膽三文魚子竹炭烏冬 $198大大板海膽新鮮冇腥臭味,三文魚籽既份量都絕不吝嗇,加埋一齊食落口感好好,竹炭烏冬份量都好多,不過食落個感覺似意粉多啲,海膽汁都好creamy,非常掛汁,成碟🍝係好打卡able🫶🏻⋆🥑牛油果yogurt smoothie $52好清新既牛油果smoothie,飲落唔係creamy個種口感,完全冇草青味,不過略嫌比較少牛油果味,只得yogurt味⋆🍱Peko lunch set $96呢個set反而有驚喜,main揀左鹽燒鯖魚同法式燴牛面頰,頭盤有Parmaham🥗,配埋粟米湯同鰹魚湯烏冬,成set既份量都好大,燴牛面頰肉質嫩滑,一啲都唔韌,同埋煮到腍身好入味,鯖魚就燒得剛剛好,食落肉質唔會乾柴,皮脆肉嫩!呢set CP值超高!   (◍•ᴗ•◍)
最近多左黎荃灣 主要因為呢度附近多公仔夾🤣
經過見到呢間peko peko長期滿座
一於試一試佢σ`∀´)σ
餐廳有店內同店外用餐區🍽️
出面仲可以一路望住海景一路食飯添
環境一流,坐得好舒服👍🏻

🥘海膽三文魚子竹炭烏冬 $198

🥑牛油果yogurt smoothie $52