2024-04-10 136 views
-係台灣已經有食開呢間雞排店❤最近黎荃灣搵好野食 竟然比我發現新開張左呢間過江龍連鎖炸雞店🥳🥳雞排就唔洗講啦 100分招牌好味道💯所以我今次想試下食其他唔同既小食😳 甜不辣💰$12雖然係油炸過 外層酥脆 但係一d都唔油膩🤓入面煙煙韌韌 Q彈得黎又有D口感 配左芝士味好香口☺️ 金菇💰$12見到呢個價錢真係覺得好抵食 同埋平時都唔會炸黎食😌食落炸金菇嘅口感像薯片 好特別~ 咬開後食到金菇既本體😝一D都唔乾身wor! 冇左痴牙的感覺  簡左海苔味 帶出咸香感😎 中辣脆皮無骨腿丁💰$35好方便食用 一口一粒細細塊😆每塊雞塊都炸得好脆 真係忍唔住係咁啪落口食🤣雞件就配番原本既辣粉 雖然係中辣 但食落都唔會好辣😍 中辣脆皮雞柳條💰$25冇叫到一大塊雞排既我 就點左一大條雞條黎食番😉外皮香脆惹味,入面雞肉嫩滑爆汁 其實都同雞排一樣好味多汁😆結論係 只係由一大塊變左一條 正呀🤪 **每樣炸物可以最多搭配兩款味粉**
椒鹽、辣味、咖喱、芥末、麻辣、梅子同海苔~所有炸物都是現點現炸 所以朋友仔食既話都記得要等喔😇同埋我想講even 拎到番屋企 擺左陣都一樣好香脆❤️‍🔥 2派克雞排📍富華街9號運通洋樓地下N
係台灣已經有食開呢間雞排店❤

每塊雞塊都炸得好脆 真係忍唔住係咁啪落口食🤣
雞件就配番原本既辣粉 雖然係中辣 但食落都唔會好辣😍

中辣脆皮雞柳條💰$25
冇叫到一大塊雞排既我 就點左一大條雞條黎食番😉
外皮香脆惹味,入面雞肉嫩滑爆汁 其實都同雞排一樣好味多汁😆
結論係 只係由一大塊變左一條 正呀🤪

**每樣炸物可以最多搭配兩款味粉**
椒鹽、辣味、咖喱、芥末、麻辣、梅子同海苔~
所有炸物都是現點現炸 所以朋友仔食既話都記得要等喔😇
同埋我想講even 拎到番屋企 擺左陣都一樣好香脆❤️‍🔥