2020-04-09
星期六朝早左醒,屋企又無野食,就去左屋企附近間黃店食早餐,想試呢間好耐,見佢價錢幾平又好多文宣,但一直唔得閒試。平時行過見唔多人幫襯,以為唔太好食,但食完係會覺得好驚喜!今次叫左一個醒晨早餐同一個沙嗲牛通早餐!咸牛肉炒蛋三文治配蛋白麥皮 ($27)推介指數:9.5/10呢個醒晨早餐非常之抵,無論你點配搭,都可以用唔洗$30食到超飽!呢份咸牛肉炒蛋三文治非常之好味,唔會太咸,食多幾件都可以,最重要佢係超級足料,餡料係多到唔會係呢個價錢食得到!性價比極高!仲可以配多個份量都唔少既蛋白麥皮,超級抵食!沙嗲牛肉通粉早餐 ($32)推介指數:8.5/1032蚊呢個價錢雖然好普遍,但32蚊黎講佢個份量真係多得好誇張。一上枱以為係得個碗大,但食極都食唔完,真係好大碗。唔只通粉多,沙嗲牛都唔少的,仲要配埋多士同腸蛋,真係好抵!不過鐘情沙嗲牛既朋友可能會嫌佢唔夠重味,味道會淡小小,可能係就番一班年紀比較大既食客,因爲我見大部分食客都係上左年紀,較少年輕人。總括嚟講,呢間野性價比真係非常之高!仲要係良心黃店,作為住係附近既手足一定要去懲罰下。近排仲推出埋抗疫外賣餐,18蚊已經有個外賣飯餐,呢間真係非常推介
想試呢間好耐,見佢價錢幾平又好多文宣,但一直唔得閒試。
平時行過見唔多人幫襯,以為唔太好食,但食完係會覺得好驚喜!
今次叫左一個醒晨早餐同一個沙嗲牛通早餐!
推介指數:9.5/10
呢份咸牛肉炒蛋三文治非常之好味,唔會太咸,食多幾件都可以,
最重要佢係超級足料,餡料係多到唔會係呢個價錢食得到!
性價比極高!仲可以配多個份量都唔少既蛋白麥皮,超級抵食!
推介指數:8.5/10
一上枱以為係得個碗大,但食極都食唔完,真係好大碗。
唔只通粉多,沙嗲牛都唔少的,仲要配埋多士同腸蛋,真係好抵!
不過鐘情沙嗲牛既朋友可能會嫌佢唔夠重味,味道會淡小小,
仲要係良心黃店,作為住係附近既手足一定要去懲罰下。
近排仲推出埋抗疫外賣餐,18蚊已經有個外賣飯餐,呢間真係非常推介!