2020-06-23 316 views
以前同朋友都好鍾意一大班人去食RubyTuesday, 個ribs 同埋D小食都適合大家一齊分享。今次屋企人話嚟海之戀呢個新商場行下donki,行完之後就搵嘢食啦,結果揀嚟揀去都冇咩其他嘢好食,就帶佢地食Ruby Tuesday。可能個商場真係太新太大,好多店舖都未開門,其他餐廳又可能偏向小食多啲,晚市Ruby Tuesday 真係好多人等位,我地都等咗差唔多一個鐘先有位入去食。嘢食方便因為唔係太肚餓,所以都只係叫咗一份小食拼盤(雞翼、焗薯皮、洋蔥圈、炸蝦),牛油果雞肉burger 同一份雙拼味道嘅 ribs小食方面,整體都冇咩特別,但係每樣都好似唔係好熱咁,加上現場冷氣又大,炸物嘅味道都好似麻麻地咁。Burger 同ribs 都係正常發揮啦,新嘅蘋果醬味ribs 得到大家一致好評,酸酸甜甜冇咁漏,經典醬汁味就重口味D,食一舊已經覺得好漏XDXD 呢間分店可能新開又好多人啦,每樣嘢都要等得比較耐,落單揮手都等咗一段時間先有人應,希望耐咗人手問題可以有所改善啦!
以前同朋友都好鍾意一大班人去食Ruby

2020-06-16
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)