2021-09-07
新鋪開張作為屯門友梗係要去試下啦鋪頭係馬路邊 K51 向大欖方向落車直行大概2-3分鐘 近車房個到鋪頭入面環境乾淨企理 大概有6張4人枱 如果想約多幾個friend一齊食 就要早d去等位啦Menu係全人手寫好有親切感今日試咗3款甜品 1款小食1. 芋泥肉鬆梳乎厘班戟 (好台灣風既配搭 食落鹹鹹甜甜)2. Oreo朱古力特色層層疊窩夫杯 (每一層都有令你驚喜既感覺 幾得意 窩夫好脆 有好邪惡既oreo威化餅 oreo脆脆 最底個層係牛奶奶凍)3. 芋圓仙草凍 (芋圓好煙韌 仙草份量岩岩好 椰奶底)4. 香辣雞翼鎚 (炸得夠香口但又唔太燶 食d甜野再食d鹹野 可以balance 番 冇咁漏)唔記得係梳乎厘定係窩夫杯 有杯熱茶送 飲完杯茶解咗膩既感覺 可以繼續食 茶包有果香味 幾fresh
鋪頭入面環境乾淨企理 大概有6張4人枱
如果想約多幾個friend一齊食 就要早d去等位啦
Menu係全人手寫好有親切感
今日試咗3款甜品 1款小食
1. 芋泥肉鬆梳乎厘班戟 (好台灣風既配搭 食落鹹鹹甜甜)
3. 芋圓仙草凍 (芋圓好煙韌 仙草份量岩岩好 椰奶底)
Other Info. :
而家做緊新張優惠全單九折