Maison Du Mezze

🍸ɢɪɴɢᴇʀ ʙᴇʀʀɪᴇꜱ🍸呢杯係朋友嗌嘅,係用冧酒調配而成,非常之特別~🍹ɢᴀʀᴅᴀɴ ᴏꜰ ʟɪꜰᴇ🍹主要用BlackBerry造成嘅梳打飲品, 酸酸甜甜,令人好開胃🥗ꜰᴀᴛᴛᴏᴜꜱʜ🥗呢個其實係Mix Salad,職員會嚟到你面前先至將材料倒落木兜度mix, 儀式感滿滿💯而且調味料會逐樣問你想加幾多~10分細心🥰🐙ᴄʜᴀʀɢʀɪʟʟᴇᴅ ᴏᴄᴛᴏᴘᴜꜱ🐙八爪魚真係烤得好香好香,唔會好韌,某啲部份仲係幾腍身,配上特製嘅醬汁,檸檬味突出,又有少少微辣,配合得天衣無縫‼️🐟ꜰɪꜱʜ ᴋᴀʙꜱᴀ🐟好香嘅烤魚,配上經過調味嘅中東米,非常之有中東特色😋🍖ᴍɪx ɢʀɪʟʟ🍖總共有5款唔同嘅串燒,2款係雞肉,3款羊肉,每款都烤得好香,其中我最鍾意係雞串,啖啖肉真係好正。羊肉亦都唔會好膻,值得一試,好啱同朋友share🤩值得一讚嘅係,職員態度都好好,差唔多每次上完菜都會問啱唔啱食,而且好快就會主動加水, 讚讚🥹👍🏻👍🏻
🍸ɢɪɴɢᴇʀ ʙᴇʀʀɪᴇꜱ🍸

呢杯係朋友嗌嘅,係用冧酒調配而成,非常之特別~

🍹ɢᴀʀᴅᴀɴ ᴏꜰ ʟɪꜰᴇ🍹

🥗ꜰᴀᴛᴛᴏᴜꜱʜ🥗

🐙ᴄʜᴀʀɢʀɪʟʟᴇᴅ ᴏᴄᴛᴏᴘᴜꜱ🐙

🐟ꜰɪꜱʜ ᴋᴀʙꜱᴀ🐟

好香嘅烤魚,配上經過調味嘅中東米,非常之有中東特色😋

🍖ᴍɪx ɢʀɪʟʟ🍖