2021-05-22 526 views
大號話好想食牛扒,又話要食黑糖麵包,佢已經愛上不能自拔,係東涌行到攰攰地又餓餓地咪去食晚飯,咁啱坐室外唔使等,即刻入得,天開始黑所以都有啲風......坐出面感覺更好好舒服!格里仲有個透明嘅波波既影相📸️區,里面都幾靚啱曬一家大小等緊食物既時間入去打卡。黑糖麵包一黎到,細號已經將個黑糖包切好四舊每人一舊😚但大號想自己食一條,被我阻止😆因為仲有好多美食未到,左簡右簡乜都想食,所以叫左一個四人套餐,最後係食唔曬架,因為大爺想食炸洋蔥🧅所以點得更多野!沙律🥗同小食拼盤一上黎都同樣即刻清曬,係太好味定我哋太餓?塊主食牛扒好似我塊面咁大塊☺️塊扒黎到因為鐵板太熱所以太熟,下次要叫三成會更好味,但個個都爭住食,個餐湯都好好飲,洋蔥圈炸得好脆又靚,點中間既醬真係好夾,打卡都一流,要讚一讚碟risotto烤帶子白汁燴飯,飯既軟硬適中個汁溝埋飯真係好夾唔多好西餐澱粉質既我都忍唔住食多幾啖,烤帶子又香噴噴好好味💓
牛扒套餐
Waiting Time
4 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner