人均消費:$100-200推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️平日係觀塘都冇乜出去lunch🍚 今日專登出去搵有冇cafe好食 又俾我見到馬會樓上竟然有間cafe 咁就去試吓啦😆1)紐西蘭肉眼牛扒 $198 🐮🥩牛扒煎得香脆,切落去仲有肉汁流出嚟!熟度啱啱好。薯條好熱🍟,應該係啱啱炸好,不過似係現成,感覺一般。旁邊仲有少少沙律菜🥗,食得出係新鮮既,俾我食完牛扒之後可以refresh一下~2)薑汁美式有氣咖啡(凍) $50 🫚☕️真係好特別!估唔到咖啡都可以有薑味,而且仲係有氣🤣。咖啡保留左americano既苦味,又帶有少少薑味同氣,算係夾既。不過我自己就麻麻地,但都係特別既🤩總結嚟講,今餐價錢偏貴,不過環境都ok,幾有特色嘅。睇得出馬會有俾心機係間餐廳度,算係可以試吓啦!😁

人均消費:$100-200
推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️