2023-08-14 915 views
一直都有聽朋友講過佐敦218火鍋好值得去試下,難得約到火鍋腳又有位就去試下,地點係佐敦地鐵站E出口行2-3分鐘就到,實在方便。一坐低就叫左2個孖寶超抵食🔸 孖寶1 - 象拔蚌刺身 + 養顏花膠螺頭雞鍋,湯底超濃郁好好飲,花膠亦好大舊食得好滿足,一開始一定要飲湯先。象拔蚌刺身都好大份,鮮甜爽口夠新鮮,好味到食唔停🔸孖寶2 - 鱆紅魚刺身+手切雪花肥牛,鱆紅魚肉質彈牙鮮甜,肥牛肥瘦啱啱好,淥幾秒口感岩岩好,不過牛味唔算重未覺得好出色 其他火鍋料都係正常發揮,未有特別出色之作。反而係經OpenRice訂位每位會送一隻鮑魚就真係勁大隻勁新鮮,上左枱都係咁郁嚟郁去😂埋單飲埋啤酒都係大約$2000左右,抵食過任食多多聲‼️

埋單飲埋啤酒都係大約$2000左右,抵食過任食多多聲‼️