2024-09-11 569 views
唔錯喎,仲有兩餸飯!個Menu同啲菜式同之前IFC金鐘的Simplylife極度相似,但份量就多一些,(除了果茶,沙律,湯和麵包份量比Simplylife少,但我不介意,最緊要main course份量多),一樣咁好食,但價格稍為便宜。門口counter仲有take away兩餸飯,$68,我是堂食,但都想試吓那兩餸飯,有炆牛尾,炸魚塊,大大隻雞髀,炒西蘭花cum椰菜花,大大盒真係好OK啵. 我堂食,和朋友點了炆牛尾糙米飯及laksa, 味道唔錯。我諗佢都會逼得Southside其他餐廳加把勁!只可惜喇沙和相片不符,缺少了兩件豆卜,豆卜塑料喇沙的汁這應該超級好味的,但這碗卻偏偏走了兩粒豆卜,我們追問waitor他竟然說話我們那碗不是喇沙,所以沒有豆卜,佢真係傻咗,唔通我食完都唔知嗰碗係唔係喇沙?
唔錯喎,仲有兩餸飯!