2022-02-09
裝修用咗溫柔嘅大地色系 坐得好舒服 除左一般打卡既cafe野食 仲有啲特色越南美食簡~ 野食仲一直受到好高評價添❗️Signature Molten cheese prawn toast 🍤🍞 要趁熱食啊 toast烘到脆口 拉絲芝士澎湃但食落又唔會好膩🧀 食食下會咬到夾係中間彈牙爽口既蝦膠 入面有粒粒蝦肉 配埋脆卜卜嘅蝦片同埋牛油果醬 好出色❣️Orecchiette with beef steak 🥩個汁好有驚喜 比普通白汁味道更豐富 應該係加左好多蘑菇一齊煮?貓耳朵掛哂啲汁 加埋乾蕃茄 層次感🔝 用熱盤上更加可以保持熱度 牛扒外脆 不過我覺得韌左啲啲~ Lime honey chicken wings 🍯🍗好貼心既單骨雞翼 外脆雞肉嫩滑 個汁甜甜酸酸好juicy😋Sea salt chocolate Waffle 🍫🧇 放左棉花糖同埋繽紛樂 淋上大量朱古力同榛子醬 令到waffle咬落去比較腍 無左外脆內軟既感覺;整體上有啲heavy 少少失望☹️
Orecchiette with beef steak 🥩
Lime honey chicken wings 🍯🍗