2021-08-02 506 views
👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻完成一日嘅辛苦工作,一於就買個蛋糕賀賀佢啦😎之前聽過啲街坊話Interval嘅burnt cheesecake幾好味,👧🏻就去買個返屋企,試下佢有咩咁正😈✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧ 1)Burnt Cheesecake HK$108同之前係佢到買意粉外賣一樣,包裝簡潔但幾靚😚一打開個盒,就聞到好香嘅類似焦糖燉蛋嘅味🤣個burnt cheesecake食落係好厚身好濃嘅芝士,有少少咸咸地,再加少少燶燶地嘅焦香,真係好吸引🤤但要注意嘅係,呢個蛋糕真係幾漏㗎🤣😍賣相:🌕🌕🌕🌗🌑😋味道:🌕🌕🌕🌕🌑總括黎講,幫襯過幾次Interval,俾👧🏻嘅感覺就係絕不馬虎👍🏼賣相都係行簡約風,食物雖然唔花巧,但味道唔錯,有興趣大都都可以一試🤩✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧ ✨整體評分✨(5分滿分!)🏠環境:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻服務:🌕🌕🌕🌕🌑💲抵食:🌕🌕🌕🌕🌑💯總分:🌕🌕🌕🌕🌑➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🍽 Interval 🍽📍將軍澳康城路1號The LOHAS4樓417號舖☎️ 2638 8904
👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧

1)Burnt Cheesecake HK$108

😍賣相:🌕🌕🌕🌗🌑
😋味道:🌕🌕🌕🌕🌑

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧

✨整體評分✨(5分滿分!)
🏠環境:🌕🌕🌕🌕🌑
🤵🏻服務:🌕🌕🌕🌕🌑