2022-06-13 136 views
今日係堅離地城行行經過呢個餐廳,見都裝修幾靚同埋都多人就入左去試,點知不過不失,試一次就夠1. FARMER'S DELIGHT呢款煙肉炒蛋窩夫以早餐份量離講都可以,但兩件waffle一大一細唔知係特登定點😂味道方便,waffle係屬於比較結實嘅口感,有啲焦糖味~煙肉就太韌了2. CHICKEN SCHNITZEL WAFFLE SANDWICH至於呢款芝士吉列雞扒窩夫三明治,我會話最好食係啲沙律菜😂吉列豬扒食落好厚粉,雞肉較鞋,而底個塊waffle比啲肉醬汁整到淋曬一pat野咁,整體味道好鹹

1. FARMER'S DELIGHT
FARMER'S DELIGHT