2021-09-19 555 views
武漢肺炎到而家都仲未可以一大班人出去食飯, 唯有人少少食TEA 啦~   我地人少少嚟咗土瓜灣, 其實想食呢間HEYSONUTS 好耐架喇, 因為聽聞佢既PANCAKE 好好食, 我好鐘意食SOUFFLE PANCAKE 架~我地人少少, 叫咗個尤魚圈配自家製咖喱蛋黄醬做小食~ 佢既魷魚圈炸得好好, 冇過火, D 魷魚好淋呀~ 正!  跟住點少得叫佢地既TIRAMISU CREAM SOUFFLE PANCAKE 呢~  叫咗之後等佢嚟都覺得興奮呀~  我地呢D 餓鬼再叫咗個WAFFLE 配新鮮藍莓同香草雪糕嚟SHARE~ 我本來淨係等我既PANCAKE, 平時唔多食WAFFLE.... 但係我竟然勁鍾意個WAFFLE 喎, 佢整得真係好好, 外脆內軟, 真係好好食呀~ 真係好驚喜, 佢令我對WAFFLE 改觀呀!個SOUFFLE PANCAKE 都好好食, 好TIRAMISU呀~ 正!

魷魚圈配自家製咖哩蛋黃醬
waffle配新鮮藍莓&香草雪糕
Tiramisu cream souffle pancake
柚子咖啡梳打
2021-08-28
$120 (Tea)
魷魚圈配自家製咖哩蛋黃醬
waffle配新鮮藍莓&香草雪糕