2020-03-22 81 views
今日同朋友行完YOHO MALL,之後我哋想搵個地方坐得舒服咁食個中午餐,跟住我哋就揀咗green waffles ,環境大坐得舒服而且又衛生,職員會即刻比消毒酒精嚟消毒對手然後有每人有一個信封袋起個口罩。我同朋友每人叫咗一個set lunch,然後share嚟食。叫咗一個薯仔鍋同煙三文魚忌廉意粉。前菜有湯或者沙律揀,咁我哋都揀咗湯,個湯好濃郁又有啲薯仔粒咬口。到主菜啦個薯仔鍋好有美國嘅風味,香口得來又好味,仲有唔少瓜同埋菇配菜。至於意粉嘅份量都唔少所以好夠飽,個汁亦都好creamy 。餐飲方面我哋就要再配咖啡同一杯凍檸茶。環境好,枱與枱之間嘅距離亦唔會好遠,咁樣都安心啲嘅。食物又好味,全部都俾我哋清晒。之後仲可以慢慢坐一陣傾吓計。

至於意粉嘅份量都唔少所以好夠飽,個汁亦都好creamy 。

餐飲方面我哋就要再配咖啡同一杯凍檸茶。