2022-05-27 345 views
我哋叫2個 set lunch,分別係豬同魚。食物:魚唔滑,豬唔得,2杯咖啡冇咖啡味得個苦字,真係好似飲梗苦茶咁,加糖加奶都幫唔到手😅 成個set叫做還可以係個沙律服務:好趕,未食完爭啲就收我碟,咖啡放低飲咗啖就俾單我哋要埋單,佢係多客但冇人排隊等位亦有2、3檯吉位,再講訂檯冇話有限時,感覺好似食梗快餐咁🤦🏻‍♀️環境:外面睇係唔錯嘅,入到去環境似local西餐多啲同埋好嘈。而且有3檯就喺正廚房同廁所外面,係好近嗰隻,我哋係其中一檯,行到埋檯已經聞到陣陣廁所味😵‍💫唔該晒整體唔太了解咁多好評,可能係我哋唔好彩,如果啲嘢好食都仲可以話值呢個價🙈而家真係所有野夾埋都唔值
我哋叫2個 set lunch,分別係豬同魚。

2022-05-27
$200 (Lunch)